Vremenske prilike i stanje na putevima 18.09.2019. (CG)

help-891596_1280

Promjenljivo oblačno, na jugu sa dužim sunčanim intervalima. Uglavnom od sredine dana, u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke, lokalno se očekuje kratkotrajno kiša ili pljusak, a ponegdje moguća i grmljavina. Vjetar povremeno umjeren, sjevernih smjerova, krajem dana i tokom noći, na jugoistoku, umjeren do jak, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 30 stepeni.

U većem dijelu saobraća se uglavnom nesmetano. Izuzetak su pojedine dionice u višim predjelima gdje je  mjestimično smanjenu vidljivost. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično uz povremene obustave saobraćaja ne duže od 10 minuta. Od 16.09.2019. do  30.12.2019. dolaziće do totalnih obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 12 i od 14 do 16 sati.

Privremeno se do 21.09.2019. godine zbog izvođenja asfalterskih radova na reg putu R-20 Berane-Petnjica lokalitet Polica i lokalitet Duljkova stanica odobrava totalna obustava saobraćaja za vrste vozila u terminu od 10.00 da 14.00 časova.

Do završetka radova, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji puta Dinoša-Cijevna Zatrijebačka odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Od 01.08.2019. godine do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23 Cerovo-Rogami dionica Rogami-Spuž odobrava se postavljene saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova.

Izvor: AMSCG

Foto: Pixabay (michalkrk)

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *