Konferencija “Ka održivom transportu 2019” 7. i 8. novembra (SRB)

Konferencija ka održivom transportu

Šesta regionalna Konferencija “Ka održivom transportu 2019” održaće se 7. i 8. novembra 2019. godine u Hotelu Mona na Zlatiboru u organizaciji Asocijacije rukovodilaca transporta i logistike TRANSPORTLOG. Izvršni organizator Konferencije je Intico d.o.o.

Konferencija je namenjena svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima koja se svakodnevno susreću sa izazovima u transportu i logistici, rukovodiocima transportnih i logističkih kompanija, rukovodiocima transporta, rukovodiocima voznih parkova, rukovodiocima logistike, rukovodiocima nabavke, predstavnicima distributera vozila, goriva, rezervnih delova, pneumatika, maziva, rukovodiocima servisa za održavanje putničkih i teretnih vozila, rukovodiocima kompanija za zbrinjavanje i tretman otpada, rukovodiocima kompanija u svim granama privrede, rukovodiocima transporta i voznih parkova u javnom sektoru, rukovodiocima transporta i voznih parkova za sopstvene potrebe, predstavnicima osiguravajućih društava i drugih finansijskih institucija, predstavnicima javnih preduzeća, predstavnicima državnih institucija i lokalnih samouprava, predstavnicima strukovnih udruženja, predstavnicima komora, predstavnicima obrazovnih institucija i drugim učesnicima na tržištu transporta i logistike.

Okvirne teme Konferencije su:

 • Trendovi i izazovi u sektoru drumskog transporta
 • Transport i vozni parkovi u javnom sektoru
 • Izbor modela organizacije voznog parka
 • Tehnološka rešenja u transportu i voznim parkovima
 • Primena informacionih sistema u transportu i logistici
 • Izazovi i rešenja u digitalizaciji transporta i logistike
 • Održivost u transportu
 • Vrednovanje rada vozača Stil vožnje vozača i potrošnja goriva
 • Novi propisi u osiguranju transporta opasnog otpada
 • Osiguranje u transportu i voznim parkovima
 • Upravljanje troškovima u transportu i voznim parkovima
 • Merna oprema u transportu tečnih tereta

Ciljevi Konferencije su: okupljanje kompanija koje pružaju i kompanija koje koriste transportne i logističke usluge (svi sektori privrede) i kompanija koje obavljaju prevoz za sopstvene potrebe
informisanje o aktuelnim problemima i mogućim pristupima za njihovo rešavanje direktna razmena iskustava upoznavanje sa aktuelnim proizvodima i uslugama u transportu i logistici.

Kotizacija za učešće na Konferenciji obuhvata pravo učestvovanja, radni materijal, potvrdu o učešću, posluženje u toku pauza i svečanu večeru (četvrtak, 7. novembar 20:30h). Obaveštenje o Konferenciji možete preuzeti ovde.

U iznos kotizacije nije uračunata cena smeštaja. U Hotelu Mona obezbeđene su cene smeštaja po posebnim uslovima (sa popustom od 35%) za učesnike Konferencije. Cenovnik smeštaja u Hotelu Mona sa uključenim popustom možete pogledati ovde.

U toku održavanja Konferencije biće omogućeno komercijalno predstavljanje kompanija čija je delatnost direktno ili indirektno vezana za transport i logistiku.

Informacije i prijave:

Divna Sredojević
tel: +381 11 4065 536
mob: +381 60 30 60 324
email: d.sredojevic@transportlog.org.rs
web: www.transportlog.org.rs

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *