Ovaj vikend očekuju se gužve u prometu, evo kada i gdje će biti najkritičnije (HR)

granični prelaz

Gužve će se stvarati, u blizini trgovačkih centara u gradovima, osim na cestama prema unutrašnjosti ili zapadnoeuropskim državama.
Najveće gužve očekujemo u petak, 30. kolovoza i subotu, 31. kolovoza, tijekom cijelog dana, te u nedjelju, 1. rujna osobito tijekom poslijepodnevnih sati, poručuju iz HAK-a.

Ovaj i sljedeći vikend mnogi domaći građani vraćat će se s ljetnih odredišta svojim kućama kako bi se pripremili za početak školske godine koji je ove godine u ponedjeljak, 9. rujna. Osim domaćih građana, mnogi će stranci krenuti prema svojim matičnim državama. Gužve će se stvarati, u blizini trgovačkih centara u gradovima, osim na cestama prema unutrašnjosti ili zapadnoeuropskim državama.

Najveće gužve očekujemo u petak, 30. kolovoza i subotu, 31. kolovoza, tijekom cijelog dana, te u nedjelju, 1. rujna osobito tijekom poslijepodnevnih sati. Najgušći promet bit će u smjeru unutrašnjosti, a zastoji i vožnja u koloni bit će izraženi na sljedećim dionicama:

naplata Lučko na izlasku s autoceste A1/A6 prema Zagrebu;
naplata Trakošćan na izlasku s autoceste A2 Zagreb-Macelj prema GP Macelj;
A7 GP Rupa-čvor Diračje prema GP Rupa i Pasjak;
Istarski ipsilon prema GP Kaštel i Plovanija;
na otoku Krku u smjeru Krčkog mosta (očekuju se kolone u smjeru obale);
u blizini turističkih središta na obali te na Jadranskoj magistrali;
na većini graničnih prijelaza – na ulasku, te na GP Macelj, Bregana, Kaštel i Plovanija i Rupa i Pasjak – na izlasku iz zemlje.

 

Izvor: poslovni

Foto: pixabay

 

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *