Maskirani palicama razbijali automobile na auto-putu Miloš Veliki (SRB)

divljanje auto-put

Policija traga za maskiranim napadačima koji su u noći između utorka i srede izleteli na auto-put Miloš Veliki kod Mislođina i naoružani palicama lupali vozila.

Tom prilikom povređene su tri osobe. Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada na kojem se vidi kako nekoliko muškaraca sa kapuljačama na glavi i prekrivenog lica sa bakljama i palicama u rukama trče ka vozilima i lupaju po njima. Snimak možete videti ovde.

Pojedini mediji prenose da napadači pripadaju navijačkoj grupi.

Podsetimo, kako je “Blic” već pisao, napadači su nešto iza ponoći izleteli na auto-put i krenuli palicama da lupaju automobile.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

– Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama – kaže za „Blic“ dobro obavešten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je „sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Izvor: Blic

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *