Mape za ulazak na novi auto-put (SRB)

bend-3713369_1280

Do ulaza na novu deonicu auto-puta Obrenovac–Ljig može se stići iz nekoliko pravaca zavisno od toga da li dolazite iz Beograda ili iz drugih delova Srbije.

Mape koje će vam olakšati snalaženje možete videti na stranici RTS-a

Iz pravca Beograda najbrže se stiže Obrenovačkim putem od Ade Ciganlije preko Ostružnice, Umke i Bariča do Mislođina, gde je ulazna tačka na auto-put.

Ukoliko u Beograd dolazite iz pravca Niša najbolje je da se posle naplatne rampe Vrčin isključite kod Bubanj potoka na obilaznicu pored Avale a zatim izađete kod Ostružnice na put prema Obrenovcu.

Ukoliko idete iz pravca Sremske Mitrovice kao i iz pravca Novog Sada auto-putem, potrebno je da se isključite na obilaznici pre Beograda koji pokazuje pravac Čačak a koji vas vodi na Ostružnički most posle koga ćete se opet isključiti na Obrenovački put.

Ako dolazite iz pravca Šapca starim putem, uključujete se posle Obrenovca, kod Mislođina.

Ukoliko dolazite iz pravca Ibarske magistrale postoji nekoliko alternativnih putanja.Iz Stepojevca najkraći put je da se isključite ka Konatici a zatim preko Draževca stignete do Mislođina.

Iz Meljaka možete stići na dva načina.

Prvi je da se isključite prema Vraniću a potom ponovo preko Draževca stignete do Mislođina.

Ukoliko idete iz pravca Beograda, na kraju Lipovačke šume pre Meljaka skrenite prema Velikoj Moštanici odakle preko Umke ponovo ulazite na Obrenovački put.

Izvor: RTS

Foto: Pixabay (Admiral_Lebioda)

 

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *