Vremenske prilike i stanje na putevima 12.07.2019. (CG)

1207

Saobracaj se odvija po suvim kolovozima. Intezitet saorbacaja je umeren do pojacan u vecem delu zemlje. Na deonicama gde se izvode radovi vazi izmenjen rezim saorbacaja zbog cega je pored pazljivije voznje neophodno i postovanje privredemeno postavljene saobracajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobracaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenicno uz povremene obustave saobracaja ne duze od 10 minuta.

Na magistralnom putu M-21 Barski Most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje ribarevine promijenjen je rezim saobracaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Radi snimanja televizijske reklame ferrari world odobrava se koriscenje sledecih dionica drzavnih puteva za dan 08.07.2019 godine mag.put m-8 lipci -grahovo kao i povremene obustave saobracaja ne duze od 20 minuta.

Do 12.07.2019. godine zbog obavljanja geotehnickih istraznih radova na regionalnom putu R-20 dionica Stjenice-Trpezi doci ce do promjene rezima saobracaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Odobrava se koriscenje deonice regionalog puta R-4 deonica Pljevlja – djurjdvica Tara lokalitet Pljevlja -Odžak radi organizacije sportske manifestacije Biciklijada “Pljevlja 2019” koja ce se odrzati 14.07.2019 sa pocetkom u 09.00 sati.

Do 01.09.2019. godine zabranjuje se saobracaj teretnih motornih vozila cija najveca dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na slijedecim dijelovima MAG puteva M-2 Podgorica-Sotonici-Petrovac M2 i M2.4 gp. Debeli Brijeg-Herceg Novi -Kotor-Tivat-Budva-Bar-gp Sukobin , M2.3 Podgorica-Cetinje-Budva

Zabrana se odnosi na svaki dan u sedmici u vremenu od 17.00 do 22.00 sata. Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza,vozila za odrzavanje puteva i ptt instalacija, vozila za pomoc na putu,specijalna vozila za prevoz zivotinja,betona i asfaltne mase kao i hladnjace koje prevoze lako kvarljivu robu. Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu mag.puta m-2 od gp Debeli Brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kruznog toka u mjestu Lipci.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 10 saobracajnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila lakse povrede.

Izvor: AMSCG

Foto: freeeimages.com

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *