Hyundai “puca na veliko” s novim modelom

0807

Šta god da je u pitanju videćemo ga u septembru.
Tek je početak jula, ali to ne sprečava Hyundai da pokrene „tizer“ kampanju za novi model koji će zvanično biti predstavljen na Salonu automobila u Frankfurtu. Bez obelodanjivanja bilo kakvih informacija u vezi sa novajlijom, korejska marka spominje da će „misteriozni“ model „ići na veliko“ tako što će obezbediti najviši stepen bezbednosti u klasi, kao i digitalnu povezanost.

Uz sliku je dostupan i kratak pres kit, tako da jedino možemo da spekulišemo o čemu se zapravo radi. Reč je o modelu koji će biti uključen u evropski portfolio marke, koji je ili hedžbek ili krosover, s „plutajućim“ krovom zahvaljujući tamnom zadnjem stubu.

Bez obzira na marketinšku krilaticu, čini se da automobil nije velik što se gabarita tiče.
Ako pretpostavimo da bi moglo da se radi o manjem modelu, šta bi to onda moglo da bude? Neki spekulišu da Hyundai planira da ponudi krosover koji bi se stavio uz Konu, možda konvencionalnijeg dizajna u stilu Venuea, koji ne dolazi u Evropu.

Da li je automobilskom svetu uopšte potreban još jedan krosover? Mada ćemo svi mi odgovoriti „ne“, većina proizvođača će reći „od viška glava ne boli“. Njihov stav svakako podržavaju prodajne brojke vezane za modele s povišenim klirensom.

Izvor: Auto Republika

Foto:Pexels

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *