Vremenske prilike i stanje na putevima 12.06.2019. (CG)

car-932455_960_720

Pretežno sunčano i toplo. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla, a tokom popodneva ponegdje uslovi za kratkotrajnu kišu i grmljavinu. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 35 stepeni.

Uslovi za vožnju su povoljni, kolovozi su suvi, vidljivost je dobra. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje.

Zbog izvođenja radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije mag. puta M2.4 dionica Ulcinj-Krute doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 12.00 i od 14.00 do 18.00 sati.

Do 20.06.2019. godine zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Meljestak na mag putu M-2 Podgorica-Kolašin odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-21 Barski most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2.3 dionica Cetinje-Budva, lokalitet Brajići zbog izvođenja radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-2 dionica Herceg Novi-debeli Brijeg, na lokalitetu Debeli Brijeg zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta do 15.06.2019. godine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnim i regionalnim putevima u zemlji do 20.06.2019. godine izvodiće se radovi na ugradnji indukativnih petlji u asfaltnim slojevima zbog čega će doći do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Izvor: AMSCG

Foto: Pixabay (tookapic)

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *