Uskoro komercijalni ugovor za deonicu Novi Beograd–Surčin (SRB)

Uskoro komercijalni ugovor za deonicu Novi Beograd-Surčin

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i generalni direktor kompanije “Čajna roud end bridž korporejšen” (CRBC) Du Fej razgovarali su danas o tekućim, ali i o projektima koje ta kompanija planira da realizuje u Srbiji.

Mihajlović je tom prilikom iskazala zahvalnost na odgovornosti sa kojom kompanija CRBC pristupa svim projektima u Srbiji, uz očekivanje da će tako biti i na projektima koji se planiraju u narednom periodu.

Za nas su svi projekti za koje smo u poslednjih nekoliko meseci potpisali sporazume sa kompanijom CRBC veoma važni – i deonice Novi Beograd–Surčin i Požega–Boljare na Koridoru 11, kao i rekonstrukcija pruge Beograd–Niš–Preševo, navela je ona.

Generalni direktor kompanije CRBC je informisao potpredsednicu Vlade o tome da će radovi na deonici Surčin–Obrenovac na Koridoru 11 biti završeni do kraja godine, kao i da je sve spremno za obeležavanje početka radova na deonici auto-puta od Preljine do Požege.

On je rekao da je njegova kompanija spremna da u najkraćem roku potpiše komercijalni ugovor za deonicu Novi Beograd–Surčin, kao i da bi do kraja godine mogli biti pripremljeni tehnička dokumentacija i komercijalni ugovor za rekonstrukciju pruge Beograd–Niš–Preševo.

Na sastanku je bilo reči i o projektima izgradnje poslednje deonice Koridora 11 od Požege do Boljara i Fruškogorskog koridora, odnosno brze saobraćajnice Novi Sad–Ruma.

Izvor: www.srbija.gov.rs

Foto: www.srbija.gov.rs

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *