Vremenske prilike i stanje na putevima 15.05.2019. (CG)

road trip

Promjenljivo oblačno, povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajan pljusak i grmljavina. U jutarnjim satima, u višim planinskim predjelima na sjeveru, kratkotrajno slab snijeg ili susnježica. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 9 do 21 stepen.

Saobraćaj se obavlja po mokrim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama i duž riječnih tokova. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje.

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 svakog dana osim nedelje. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Do 01.06.2019 godine zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Meljestak na MAG putu M-2 Podgorica-Kolašin odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Ulcinj-Krute u toku su radovi, a saobracaj će se do 17.05.2019.godine obustavljati za sve vrste vozila u terminu od 08.00 do 12.00 sati.

Na magistralnom putu M-21 Barski most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Debeli Brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično. Na istom putnom pravcu na lokalitetu Debeli Brijeg zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta u periodu od 13.05.2019. do 01.06.2019 godine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica-Plav, lokalitet Suceska zbog izvođenja radova došlo je do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj je umjerenog intenziteta na putevima u zemlji.

Izvor: AMSCG

Foto: Freeimages

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *