Zašto je Opel Astra toliko popularna (SRB)

opel astra1

Opel Astra je definitivno jedan od najtraženijih modela na srpskom tržištu polovnih automobila. Nije preveliki, a nije ni mali, idealan je za gradsku vožnju ali i putovanja ovim vozilom mogu biti veoma udobna i prijatna.

 

Kada je u pitanju održavanje, Astra spada u neke, možemo reći prosečne potrošače. Dakle, neće vas koštati mnogo pri redovnim servisima, opravkama eventualnih kvarova, ili pri kupovini rezervnih delova kao i dodatne “šminke”.

Sasvim dovoljno mesta ima i na zadnjoj klupi, kao i u prtljažniku ako se pakujete za duže putovanje, a opet sa druge strane, Opel Astra može da vam bude i veoma dobar prijatelj u gradskoj vožnji. Lak je za upravljanje, parkiranje. A po rečima vlasnika ovog modela nimalo nije teško doći do rezervnih delova.

Potrošnja goriva naravno zavisi od jačine motora, kao i načina vožnje, i od vrste goriva, mada definitivno ne spada u velike potrošače.

Poprilično je pregledan automobil i možemo reći da je veoma zastupljen kod domaćih vozača.

Prosečna cena na našem sajtu na primer za model iz 2014. godine Opel Astra J, dizel motor 1.2, sa pređenih 125.000 kilometara, se kreće između 6 i 8 hiljada evra.

Izvor: Blic

Foto: www.opel-belcar.rs screenshot

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *