Stanje i radovi na cestama 15.04.2019 (HR)

kiša autoputevi

Državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) otvorena je samo za osobna vozila, zbog jakog vjetra.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) i Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Prometna nesreća na autocesti A1 između čvora VRPOLJE i čvora PRGOMET (na 339+000 km ) u smjeru Dubrovnika, vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za strpljenje.

Jak vjetar usporava vožnju i na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići (ograničenje brzine je 40 km/h), te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.
Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Slavoniji i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod i Velika Kopanica.
Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Izvor: hak.hr 

Foto: pixabay

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *