Vremenske prilike i stanje na putevima 13.04.2019. (CG)

put planina

Promjenljivo oblačno, uglavnom od sredine dana mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 5 do 19 stepeni.

Saobraća se po pretežno mokrim kolovozima. Duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona. Neophodno je vožnju prilagoditi trenutnom stanju na putu i poštovati pravila saobraćaja.

Na putevima na kojima se izvode radovi na sanaciji ili rekonstrukciji puta promijenjen je režim saobraćaja zbog čega se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Na putnom pravcu Ulcinj-Krute zbog rekonstrukcije puta u subotu 13.04. i u nedjelju 14.04.2019. godine saobraćaj će se obustavljati od 09 do 17 sati.

Do 15.06.2019. godine zbog izvođenja radova na rekonstrukciji mag. puta M-21 Barski-most-Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo polje-Ribarevine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni,

Danas, 11.04.2019. godine zbog izvođenja radova na mag. putu M-2 dionica Podgorica-Kolašin, lokalitet Mioska doći će do promjene rezima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog  puta M-6 dionica Trubjela-Vilusi dolazi do totalnih obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 09 do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.

Zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Meljestak na magistralnom putu m-2 Podgorica-Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Izvor: AMSCG

Foto: pixabay.com (pixel2013)

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *