U MAN-u brzo razvijaju novu kabinu

kabina

Jedan od sledbenika MAN-a je fotografski nije ilustruju i objasniti šta mislite da će se desiti sledeće generacije MAN kamiona.
Špekulacije o novoj generaciji kamiona
Struktura kabine i krov ove KSKSL verzije će u suštini ostati isti. Ovo ilustruje položaj gornjih prednjih svetala koje ostaju u istom položaju.
Struktura kabine i krov ove KSKSL verzije će u suštini ostati isti. Ovo ilustruje položaj gornjih prednjih svetala koje ostaju u istom položaju. Ipak, KSKSL kabina je jedna od najvećih na tržištu, tako da nema potrebe za velikim promjenama. Prednji branik će biti drugačije dizajniran, što će pomoći u smanjenju povreda u slučaju sudara sa ljudima. Plave linije ilustruju kakav bi oblik farova i rešetki mogao biti, nagađa se na linijama koje su vidljive ispod maskirne obloge. Dno bočnih vrata još nije završeno. Ovo će najverovatnije biti kraće i pratiti će linije obnovljenog prednjeg branika, kao što pokazuje crvena linija. Pored toga, spojleri na prednjim uglovima kabine će najverovatnije biti zamenjeni kratkim preklopima prikazanim u žutoj boji, što poboljšava aerodinamiku.

Izvor: Naslovi Net

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *