Vremenske prilike i stanje na putevima 14.03.2019. (MK)

put 6

OBAVEŠTENJE: Dana 12.03.2019. Godine počela je izgradnja građevinskih radova (ugradnja saobraćajne signalizacije i rasvjete) na putu Veles – Katlanovo ispred i u tunel, na period od 10 dana.
VAŽNO: Obavještavamo vas da autoput Miladinovci – Štip, dionica Miladinovci – Kadrifakovo i Kadrifakovo – Miladinovci nije pušten u promet. Trenutno se na autoputu obavljaju sigurnosne provjere. Pozivamo sve vozače da ne koriste autoput.
FREKVENCIJA: Intenzitet saobraćaja na putevima izvan gradskih sredina je umeren. Na graničnim prelazima više nema dužeg zadržavanja za ulazak i izlazak iz države.
ZIMSKA OPREMA: Podsetite vozače da zakonska obaveza za obavezno posjedovanje zimske opreme u vozilima, bez obzira na trenutnu vremensku situaciju, traje do 15. marta. Na ovom linku naći ćete više informacija o zimskoj opremi.
UPOZORENJE: AMSM preporučuje prilagođenu brzinu kretanja, poštujući saobraćajnu signalizaciju i pažljivo upravljanje vozilima, posebno na putevima kroz doline, doline i ravnice, gdje se uočava jutarnja magla i mogućnost klizišta. .
RADOVI NA PUTU:
Viadukt Trade Dooel izveštava da će 14. marta 2019. godine početi sa obavljanjem građevinskih radova na ul. Maksim Gorki u delu hotela Marriott-Skoplje, u skladu sa Osnovnim zajedničkim projektom, na period od 30 dana.
U skladu sa Osnovnim saobraćajnim projektom, rekonstrukcija kolovozne konstrukcije na ulici Bradford na raskršću od Ul. “Jurin Gagarin” do prelaza iz ulice Kozle u opštini Karpos, Skoplje, Viadukt Trade DOOEL obaveštava da će se na dan 04.03.2019. Početi građevinski radovi za privremeni režim saobraćaja na period od 40 dana, odnosno do završetka radne aktivnosti.
G.P. Ilinden – Struga izvještava da je od 16.02.2019 (subota) zbog građevinskih radova na putu, regionalni put R1208 Ohrid – Struga, na dionici sela. Podmolje za Eurohotel – Struga, biće zatvoren za saobraćaj za sve vrste vozila do završetka građevinskih radova. Odgovarajuća saobraćajna signalizacija će biti postavljena na licu mesta.
G.P. Ilinden – Struga izvještava da će od 02.03.2019. Početi građevinski radovi na putu. Na regionalnom putu Ohrid – Sveti Naum, u dionici Turistički turist u dužini od 3,5 km. Pravilna saobraćajna signalizacija se postavlja na licu mesta.
Od 08.02.2019. Godine, na putu A4 Skoplje – Petrovec i obrnuto, na putu Petrovec izvršena je stalna promena režima saobraćaja zatvaranjem izuzetka sa autoputa Skoplje – Veles, koji vodi do sela. Petrovec, i nalazi se ispred n. sa. Petrovec i nalazi se posle. sa. Petrovec. Sa puta Veles – Skoplje izuzetak za selo. Petrovec se nalazi ispred n. sa. Petrovec, a izuzetak je zatvoren, koji se nalazi posle. sa. Petrovec.
Upozoravamo vozače da pažljivo prilaze čvoru i da poštuju novo uspostavljenu signalizaciju.
Režim naplate vremena:
Kompanija Asphalt Doo Skopje saopštila je da će se puštanjem u rad građevinskih radova za izgradnju elektronskog sistema za naplatu naplatnih stanica naplatiti promet u skladu sa ovlašćenjima za privremeni režim saobraćaja, i to:
– Platna stanica Romanovce u periodu od 15.09.2018. do 14.03.2019.
– gradska stanica Gradsko u periodu od 01.11.2018. do 01.04.2019.
Upozoravamo vozače da pažljivo i sa smanjenom brzinom prilaze mestima na kojima se obavljaju radovi na putu i ​​da se pridržavaju uputstava iz novo instalirane saobraćajne signalizacije.
Ilinden AD Struga obaveštava da je, prema dozvoli za privremenu promenu režima saobraćaja na magistralnom putu A2, deonica Kičevo – Ohrid (Mala reka – Slavej plina) od 10.08.2018. drugo) za koje je postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija. Promjena će trajati do završetka građevinskih radova.
Od 21.05.2018. Počela je izgradnja ekspresnog puta A4 u Štipu – Radovisu, na sledećem potezu: čvorište Stip (Sofilar) – Bucim (km 5 + 000 do km 28 + 560) prema ugovoru br. 001-EBRD / 17.

Izvor: AMSM

Foto: Pixabay

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *