Uskoro direktna sezonska avio linija Beograd-Pariz, karta 67 evra (SRB)

avion

Francuska aviokompanija ASL erlajnz uspostavlja direktnu sezonsku liniji između Aerodroma “Šarl de Gol” u Parizu i Aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu između 24. juna i 5. septembra 2019. godine. Tokom nedelje planirana su dva leta ponedeljkom i četvrtkom a cena karte prilagođena je porodicama studentima i turistima.
Dobre poslovne veze JAT tehnike i francuske kompanije ASL uticale su na otvaranje nove linije, ali i najava da će francuski “Vansi” preuzeti aerodorm “Nikola Tesla”.
Francuzi smatraju da naše tržište ima potencijal i da će manjim cenama, a boljom uslugom u punoj sezoni napuniti kabinu 80 odsto.
“Karte su puštene u prodaju po ceni od 67 evra od Beograda do Pariza i 129 evra od Pariza do Beograda. Za to putnik dobija 10 kilograma ručnog prtljaga i flašicu vode, i sleće se na glavni pariski aerodrom Šar de Gol”, kaže Erik Venson iz kompanije ASL.
Beograd je prepoznat kao turistička destinacija.
“Sve je više Francuza koji žele da dođu na siti brejk pauzu u Beograd. Imamo mnogo upita zato i dižemo liniju koju ako uspemo možemo produžiti i na sledeći zimski red letenja”, kaže Žan Fransoa Dominik, direktor kompanije.
Letove će obavljati avioni boing “737 700” koje održava “JAT tehnika”.

Izvor: RTS

Foto: Pexels (Pixabay)

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *