Međunarodni poslovni susreti u Celju (SLO)

Celje Slovenija

Privredna komora Srbije i Evropska mreža preduzetništva u saradnji sa Privrednom komorom Slovenije, organizuju učešće srpskih privrednika na
MEĐUNARODNIM POSLOVNIM SUSRETIMA – Successful in Slovenia 2018 (CELJE, SLOVENIJA)
Međunarodni polosvni susreti – Uspešno u Sloveniji / Successful in Slovenia 2018 – predstavljaju jedan od najznačajnijih poslovnih susreta u Sloveniji i šire, i namenjen je proizvođačima iz oblasti elektro i metalne industrije, kao i iz drugih privrednih grana, a cilj ovih međunarodnih poslovnih susreta je dodatna pomoć prilikom pronalaženja potencijalnih partnera iz inostranstva.
Osnovna ciljna grupa ovogodišnjih međunarodnih poslovnih susreta su kompanije iz oblasti elektro i metalne industrije, obrade drveta, hemikalija i plastike, obnovljivih izvora energije i logistike.
Imajući u vidu da kupci vrše selekciju proizvođača sa kojima žele da se sastanu, preporuka je da se prilikom registracije profil popuni u potpunosti i što detaljnije, kao i da se postave slike proizvoda koje želite da plasirate.
Učešće na međunarodnim poslovnim susretima je BESPLATNO, a učesnici sami snose troškove sopstvenog prevoza i smeštaja.
Molimo vas da imate u vidu da će se ne pojavljivanje na sastancima, koji nisu otkazani do 9. septembra, biti naplaćeni.
Radni jezik na međunarodnim poslovnim susretima je engleski i ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, molimo Vas da se do 9. septembra 2018. godine registrujete putem linka:
https://slovenia2018.b2match.io/

Izvor: RPKNS

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *