Stanje na putevima 24.6.2018. (BiH)

mogući odroni

Na putevima koji prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja, upozoravamo na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja. Pojačana frekvencija vozila tokom dana očekuje se ka lokalnim izletištima, kao i na graničnim prelazima, posebno na jugu i sjeveru naše zemlje.

Zbog održavanja manifestacije „Sveti Ivo“ u Podmilačju, danas do 16 sati zabranjeno je kretanje teretnim vozilima na magistralnom putu M-16 Jajce-Podmilačje-Banja Luka. Alternativni pravac za ovu kategoriju vozila je Jajce-Mrkonjić Grad-Banja Luka. Iz istog razloga, večeras do ponoći zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Srednjobosanskog kantona.

Na dionici A-1 Lepenica-Tarčin, zbog radova na potpornom zidu saobraća se preticajnom trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Zbog sanacije klizišta na dionici A-1 Lepenica-Sarajevo sjever, saobraćaj je kod tunela Igman preusmjeren u preticajnu traku, dok je na lokalitetu Treševine usporeno saobraćanje.

Zbog izvođenja neophodnih radova na dionici magistralnog puta M-16.1 Klašnice-Prnjavor (u mjestu Hrvaćani), na ukrštanju magistralnog puta sa autoputem u zoni vijadukta Crkvište, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na privremenu zaobilaznicu u neposrednoj blizini.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Doljani i Izačić. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

izvor: BIHAMK

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *