Vremenske prilike i stanje na putevima 16. 05. 2018. (MK)

Sunčano sa malom do umerenom oblačnošću, popodne u jugoistočnim delovima moguća lokalna kratkotrajna kiša. Duvaće slab do umeren vetar zapadnog pravca. Temperatura do 16 do 20, najviša dnevna do 27 stepeni.

Obaveštenje da će od 21.05.2018. početi izgradnja na Ekspres put A4, Štip – Radoviš, na sledećem potezu : put Štip jug – Bučim ( KM 5 + 000 DO km 28 + 560)  saglasno Dogovoru br. 001 – 3brd /17. Mole se svi učesnici u saobraćaju da na ovom putnom pravcu prilagode brzinu kretanja vozila.

Produženi su radovi na rehabilitaciji na državnom putu A2 deonica od Gostivar (most kraj sela Zdunje) do sela Kolari, kao i sanacija na mostovima na istoj deonici u dužini od 28, 5 km. Istovremeno se odvijaju radovi na sanaciji na mostovima na istom državnom putu. Saobraćaj se odvija po jednoj saobraćajnoj traci  i regulisan je semaforom. Ukupno trajanje radova na rehabilitaciji predviđeno je u trajanju od 15 meseci.

Zbog radova na regionalnom putu P – 1312, putni pravac Prilep – Prilepsko jezero od 24. aprila 2018. u narednih 15 dana saobraćaj će se odvijati po jednoj kolovoznoij traci u dužini od 4 kilometra. Na mestu izvođenja radova postavljena je saobraćaja signalizacija.

Zbog izvođenja radova na regionalnom putu P – 2336, s. Tetovo – s. Bogomila, od 10. 04. 2018. u narednih 30 dana, saobraćaj će biti u prekidu svakog dana u periodu od 10:00 do 14:00 časova.

Zbog izvođenja radova na regionalnom putu P- 1101 na putnom pravcu s. Krklino – Bitolj od 10.04.2018. u narednih 30 dana saobraćaj se odvija po jednoj kolovozoznoj traci. Na samom mestu će biti postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

Na izmaku zimske sezone na radi se na rehabilitaciji radova na državnom putu A2 deonica od Gostivar (most kraj sela Zdunje) do sela Kolari, kao i sanacija na mostovima te deonice.

D Beton AD Skoplje saopštava da će od 21.02.2018. početi aktivnosti za izgradnju za sanaciju drumskog saobraćaja od Petrovca do Katlanova u delu kontigenta ” Konjari” do Katlanova (stari put). U tu svrhu biće uvedena privremena modifikacija režima saobraćaja i postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

P.Iliden-Struga izveštava da je od 30. januara na regionalnom putu R-1301 na Biljaninim izvorima u predgrađu Konjsko promenjen režim saobraćaja zbog građevinskih radova na putu. Na mestu izvođenja građevinskih radova će biti postavljena vertikalna i horizontalna signalizacija.

Na magistralnom putu A2 putni pravac Kičevo – Ohrid (Preseka– Pesočan) od 3+300 km do 5+600 km izmenjen je režim saobraćaja. Vozila se iz jedne preusmeravju u drugu kolovoznu traku. Postavljena je odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu A2 – deonica Struga – granični prelaz Ќafasan, zbog građevinskih radova izmenjen je režim saobraćaja. Postavljena je vertikalna i horizontalna signalizacija.

U toku su građevinski radovi na izgradnji uključenja Vančo Prќe na auto-putu A3, deonica od Probištipa do S. Krupište na regionalnom putu R1205. Zbog toga izmenjen je režim saobraćaja i postavljena je adekvatna soabraćajna signalizacija.

U toku su radovi na rekonstrukciji i rehabilitaciji na državnom putnom pravcu A2-Saraj- Grupči . Izmenjen je režim saobraćaja i postavljena je odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

Kompanija “Asfalt” Skoplje izveštava o građevinskim radovima na izgradnji sistema za prikupljanje elektronske putarine na naplatnim stanicama Otovica i Sopot.

U periodu od 18. oktobra do 18.06.2018. na sekciji A1 autoputa Veles-Skoplje kod naplatne stanice Otovica u blizini naplatne stanice Sopot, uvedena je privremena promena saobraćajnog režima i upozoravaju se vozači da priđu pažljivo i sa smanjenom brzinom mestima gde se vrše radovi na putu, kao i poštovanje novoosnovane saobraćajne signalizacije.

Zbog oštećenja mosta na auto-putu A-1 Gradsko-Negotin kod Crne reke traka je zatvorena za saobraćaj,a saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom.Postavljena je odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

Izvor : amsm

 

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *