Modelu C3 na tržištu se pridružio krosover C3 Aircross! (SRB)

Modelu C3 treće generacije odnedavno se na našem tržištu pridružio i krosover C3 Aircross.

Ovaj automobil ima atribute krosover vozila – povišeni „klirens“ i izdignutu poziciju vozača, a tu su i estetski dodaci na spoljašnjosti, kao i velike alu felne.

Odlikuje ga velika mogućnost personalizacije koja obuhvata 90 kombinacija boja karoserije i 5 različitih unutrašnjih uređenja.

Citroën C3 Aircross sa benzinskim motorom od 82 ks i srednjim paketom opreme Feel ima cenu od 14.490 evra.

Paket opreme, između ostalog, obuhvata ABS+REF+AFU+ESP+Hill Assist sisteme, klima uređaj, sedmoinčni ekran multimedijalnog sistema, 6 zvučnika, Bluetooth, USB i AUX konekcije, prepoznavanje znakova ograničenja brzine, LED dnevna svetla, uzdužne krovne nosače i multifunkcionalni volan.

Iz aktuelne ponude Citroenovih vozila izdvaja se model C3, koji takođe sa benzincem od 82 konjske snage i u paketu Feel košta od 10.890 evra.

Tokom akcije na poklon se dobijaju i automatski klima uređaj, audio-sistem sa 7“ ekranom osetljivim na dodir, Mirror Link opcija koja omogućava da ekran svog smarfona vidite na dipsleju multimedijalnog sistema automobila, komande na volanu, Bluetooth, USB priključak, 6 zvučnika i svetla za maglu.

U ponudi su uslovi finansiranja na kredit na 36 meseci, uz 0% kamate i bez dodatnih troškova. Za kupovinu preko lizinga, kamata iznosi 0,99%.

 

Test vožnja može da se zakaže u salonu u Radničkoj 22 ili u salonima dilerske mreže u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli.

Izvor : b92

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *