Vremenske prilike i stanje na putevima 16.04.2018. (CG)

Promjenljivo oblačno, lokalno moguća kratkotrajno kiša i grmljavina. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temeparatura vazduha 13 do 24 stepena.

Zbog izvođenja završnih asfalterskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M- 2.3 dionica Cetinje – Budva, dionica Brajčići – Lapčići, odobrava se totalna obustava saobraćaja i to u sledećeim terminima

Na magistralnom putu Ulcilj – Krute saobraćaj će se obustavljati za sve vrste vozila u terminima od 09:00 do 12:00 i od 14.30 do 15.30. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Od 21. 03. do 01.05. 2018. zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova, na magistralnom putu M2 dionica Kolašin – Mojkovac, odobrava se promena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmj na mjestu izvođenja radova.

Neprohodni putni pravci Mioska – Semolj – Boan i Trešnjevik – Andrijevića. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na putevima Nikšić – Savnik -Žabljak Nikšić – Plužine.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M -2.3 dionica Cetinje – Budva na dionici Košljun -Zavala i Brajići – Lapčići saobracaj će se obavljati jednom trakom naizmjenicno, a regulisan je semaforskom signalizacijom.

Zbog radova na magistralnom putu M-6 dionica Petrovići – Vraćenovići, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Petrovac – Podgorica i faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do 16.04.2018. zbog izvođenja minerskih radova na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar – Boljare na prvoj sekciji Smokovac – Uvac – Mateševo dolaziće do obustave saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminima od 01.00 do 05.00 od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 16.00. časova.

Do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-1 Cetinje – Njeguši doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

Izvor: amscg

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *