Vremenske prilike i stanje na putevima 13.03.2018. (CG)

Promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 4 do 16 stepeni.

Među Srbije i Crne Gore na graničnom prelazu Dobrakovo saobraćaj se odvija jednom trakom naizmenično za sve kategorije vozila. Semaforska signalizacija reguliše saobraćaj.Jednom trakom naizmjenično saobraća se na magistralnom putu Nikšić – Plužine na mjestu gdje je bio odron.

Neprohodni putni pravci Mioska – Semolj – Boan i Trešnjevik – Andrijevića.  Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na putevima Nikšić – Savnik -Žabljak Nikšić – Plužine.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M -2.3 dionica Cetinje – Budva na dionici Košljun -Zavala i Brajići – Lapčići saobracaj će se obavljati jednom trakom naizmjenicno, a regulisan je semaforskom signalizacijom.

Zbog radova na magistralnom putu M-6 dionica Petrovići – Vraćenovići, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Petrovac – Podgorica i faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do 16.04.2018. zbog izvođenja minerskih radova na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar – Boljare na prvoj sekciji Smokovac – Uvac – Mateševo dolaziće do obustave saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminima od 01.00 do 05.00 od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 16.00. časova.

Privremeno se od 14.02.2018. do 14.04.2018. zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 dionica Risan – Perast odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-1 Cetinje – Njeguši doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

Izvor: amscg

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *