Metalni predmet probio prednje staklo autobusa i udario u plafon! (SRB)

autobus_prometna3-010316

Nesvakidašnji incident zadesio je danas vozača i putnike u autobusu na liniji 860 iz pravca Beograda ka Obrenovcu kada je metalna šipka udarila u šoferku autobusa i slomila je, ali srećom niko nije povređen.

Sve se dogodilo prilikom prelaska preko nadvožnjaka u Ostružnici oko 12.45 časova kada je navodno automobil koji se nalazio ispred autobusa najverovatnje točkovima pregazio metalnu šipku koja se nalazila na kolovozu i tako je odbacio ka autobusu.Metalni predmet je probio prednje staklo autobusa, zatim prilično razbio komandnu tablu od koje se odbio u plafon koji je takođe veoma oštetio. U autobusu je zavladala panika a među putnicima bilo je dece, no srećom sve se završilo dobro.

Jedan od očevidaca bila je i Marina Popović, koja je sa svojim sinom sedela na prednjem sedištu, a kada se ovaj incident dogodio bila je u šoku.- Sedela sam sa detetom na prednjem sedištu do vrata. U jednom momentu došlo je pucanja šoferke, staklo nam je bilo po kosi. Bila sam u šoku, a u tom trenutku samo sam dete čvrsto zagrlila. Vozilo se ubrzo zaustavilo, a vozač se okrenuo i pitao da li smo dobro, na šta sam odgovorila da je sve uredu. Zatim smo svi napustili vozilo, čekajući da naiđe drugi autobus, a vozač je pozvao policiju i zamolio me da ostavim svoje podatke i kontakt ako bude potrebe za svedočenjem – ispričala je Marina za “Blic” i dodala da su oboje dobro, ali da ih je samo Bog sačuvao.

Izvor: Blic

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *