Vremenske prilike i stanja na putevima 13.02.2018. (CG)

susnježica

Pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi, moguća i grmljavina u sjevernim dijelom centralnim i višim planinskim predjelima na jugu snijeg, a tokom dana i susnježica i kiša. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južni i jugoistočni, u popodnevnim satima sjevernih smjerova, uglavnom slab do umjeren. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 11 stepeni.

Saobraćaj se ovog jutra obavlja po mokrim i klizavim  kolovozima.Na sjeveru u višim predjelima moguća je poledica i slab snijeg.Upozoravamo i na  pojavu sitnijih odrona duž klisura i usjeka.Na svim putnim pravcima savjetujemo  maksimalno opreznu vožnju i  poštovanje pravila  saobraćaja.

Neprohodni putni pravci Mioska – Semolj – Boan i Tresnjevik – Andrijevića.

Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje – Budva, na dionici Košljun – Zavala zbog radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 09.15 do 11.15 i od 14.00 do 15.45 sati Van ovih termina saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično.Na dionici Brajići – Lapčići saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično i regulisan je semaforima.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Ulcinj – Krute u toku su radovi zbog kojih  će se obustavljati saobraćaj za sve vrste vozila  u terminima od 09.00 do 12.00 i od 14.30 do 15.30 sati.Mimo ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Petrovac – Podgorica faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog izvođenja minerskih radova na južnom portalu tunela Vezesnik auto puta Bar -Boljare na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo dolazi do obustava saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne duzem od 30 minuta u terminima od 01.00 do 05.00, od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 16.00 sati.

Radi se na rekonstrukciji regionalnog puta R-12 Petrovići – Vraćenovići -Deleuša, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Na regionalnom putu R-1 dionica Cetinje – Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Izvor: AMSCG

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *