U kamionu skriveno 2.500 boksova cigareta (SRB)

zaplenjene cigarete u dubinskoj 12 10 2017

Carinici su, zahvaljujući saradnji sa bezbednosnim i kontrolnim službama, u dubinskoj kontroli zaplenili više od 2.500 boksova cigareta.

Na osnovu informacije dobijene od BIA, carinici su sa pripadnicima policije kod sela Beloljin zaustavili kamion novopazarskih registarskih oznaka, koji se prazan kretao iz Prištine ka Novom Sadu.

Prilikom pregleda kabine i tovarnog dela, u prednjem delu poluprikolice otkriven je specijalno napravljen bunker napunjen cigaretama.

Pošto na licu mesta nije bilo uslova za kontrolu, kamion je dopraćen do Policijske uprave Prokuplje, gde je detaljno pregledan.

Tada je otkriveno da se u poluprikolici nalazi bunker specijalno napravljen za potrebe krijumčarenja robe, u kome su bila 2.533 boksa cigareta „Pall Mall” i „Česterfild” sa makedonskim akciznim markicama, koje su na teritoriju Srbije stigle preko Kosova, a trebalo je da završe na crnom tržištu u zemlji.

Pored cigareta, do okončanja prekršajnog postupka zadržan je i kamion sa poluprikolicom, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Fonet

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *