Seminar “Primena Zakona o prevozu tereta u drumskom saobraćaju – šest meseci od početka primene” (SRB)

truck on road.jpg 1

Seminar Privredne komore Srbije, “Primena Zakona o prevozu tereta u drumskom saobraćaju – šest meseci od početka primene” održaće se u ponedeljak, 2. oktobra u 12: časova, u prostorijama Komore, Resavska 15, sala 1.

Prema rečima organizatora, cilj seminara je da se šest meseci od početka primene Zakona prevoznici i zainteresovana javnost podsete na novine koje je doneo, informišu o dosadašnjim rezultatima primene (podzakonska akta, broj izdatih sertifikata i licenci …) i eventualnim problemima u primeni, kao i o planovima nadležnog ministarstva, ali i da se podsete na obavezu usklađivanja poslovanja sa ovim zakonom, načinom i rokovima za usklađivanje. Takođe, seminar treba da omogući postavljanje pitanja u vezi sa primenom Zakona.

Na seminar su pozvana privredna društva koja se bave prevozom tereta u drumskom saobraćaju, predstavnici ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture RS i eminentni stručnjaci u ovoj oblasti koji će održati prezentacije.

Učešće i prisustvo su bez kotizacije.

Priava prisustva zbog ograničenog broja mesta popunjavanjem forme ovde ili slanjem podataka o učesnicima na email: saobracaj@pks.rs

Agendu seminara možete preuzeti OVDE.

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *