Vremenske prilike i stanje na putevima 17.07.2017. (MK)

makedonija-put

Pre podne oblačno sa povremenom kišom, posebno u južnim krajevima. Popodne smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren severni i severo-istočni vetar.

Saobraćaj na državnim putevima se odvija po vlažnim kolovozima. Od 01.07.2017. na snazi je letnji režim saobraćaja koji zabranjuje kretanje teškim teretnim vozilima tokom vikenda i u danima sa ekstremno visokim temperaturama.
Intenzitet saobraćaja na putnim pravcima iz gradskih sredina je pojačan. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja ni na ulazu ni na izlazu iz zemlje.
Saobraćaj na magistralnom putu A1 Udovo-Đevđelija je u prekidu od 8.20h zbog saobraćne nesreće.
Na putnom pravcu Negotino-Demir Kapija, na deonici Negotino-Ostrovo, saobraćaj se u dužini od 4km odvija novim auto-putem. Nakon ove deonice saobraćaj se ponovo nastavlja na magistralnom putu R103..
Od 27.06.2017. izvode se građevinski radovi na putnom pravcu A2 Gostivar-Kičevo (deonica Gostivar do s. Kolari) u dužini od 28,5km. Radi se na rehabilitaciji asfaltnog kolovoza.
Istovremeno izvode se građevinski radovi na sanaciji mosta na istom putnom pravcu. Trenutno se izvode građevinski radovi na mostu Atanasova reka. Saobraćaj se odvija jednom trakom i regulisan je semaforom.
Na magistralnom putu A2, deonica Kičevo-Ohrid saobraćaj se odvija naizmenično jednom kolovoznom trakom u dužini od 2.5 km.

Izvor: AMSM

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *