Vremenske prilike i stanje na putevima 26.12.2016. (MK)

čišlik staničenje

Sever

Maksimalna temperatura 4°C, Minimalna temperatura 2°C, Verovatnoća padavina 67.5%,

Istok

Maksimalna temperatura 4°C, Minimalna temperatura -1°C, Verovatnoća padavina 26.88%,

Jug

Maksimalna temperatura 8°C, Minimalna temperatura 0°C, Verovatnoća padavina 17.29%,

Zapad

Maksimalna temperatura 8°C, Minimalna temperatura 0°C, Verovatnoća padavina 16.67%.

U nižim predelima saobraćaj se odvija po suvim kolovozima, dok se u višim, planinskim predelima vozila kreću po delimično vlažnim putevima.

Intenzitet saobraćaja van gradskih sredina je umeren. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Duž klisura i useka moguća su manja klizišta, posebno na putevima: Kočani – M.Kamenica – Delčevo, Vinica – Berovo, Gostivar – Straža, Mavrovo-Debar – Struga, D. Kapija – Udovo, Katlanovo-Veles, Kruševo – Demir Hisar i Resen-Bukovo.

Saobraćaj na putu A3 Bitolj Resan, u naselju Bair od 18.30 prekinut je zbog protesta građana. Vozila se preusmeravaju  na ulice grada Bitolja.

Radovi na putu:

Građevinska kompanija Transmet d.o.o. Skoplje izvodi građevinske radove na rekonstrukciji državnog puta A2, na deonici Skoplje, obilaznica od petlje Singelik do petlje Smilkovci. Od 02.12.2016. godine, na snazi je privremena izmena saobraćaja. Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom/ u pravcu petlja Singelig- petlja Stajkovci/u oba smera, a desna traka je zbog građevinskih radova zatvorena za saobraćaj.

Od 03.12.2016. godine izmenjen je režim saobraćaja na deonici autoputa Kumanovo-Skoplje od 29 + 600 do 30 + 772 kilometra naselja Miladinovci. Zatvorena je sa saobraćaj zaustavna traka na mestu izvođenja radova. Saobraćaj se odvija brzom i srednjom trakom.

Granit AD Skoplje zbog građevinskih radova na autoputu A1 koridor 10 114 + 673 km. 126 + 272 km. uspostavio je izmenjen režim saobraćaja na autoputu A1, Koridor 10 od raskrsnice do raskrsnice Negotino Demir Kapija. Saobraćaj će ići u pravcu Skoplja i Atine  Saobraćaj će ići u pravcu Skoplja i Atine na regionalnom putu R 1102.

Detaljan izveštaj možete videti OVDE.

Izvor: Auto-moto savez Makedonije

 

 

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *