SEAT Ateca pobednik u izboru AUTOBEST 2017

seat-autobest

Ateca je donela SEAT-u veliko internacionalno priznanje “Best Buy Car of Europe in 2017” na AUTOBEST 2017 nagradama, jednom od najprestižnijih na Starom kontinentu.

Ova nagrada je garancija razvoja marke i velikog napora koje čini SEAT na najvećim tržištima i u najvećoj prodajnoj ofanzivi u istoriji i predstavljanju čak četiri modela u 18 meseci: Ateca, već na tržištu, Leon koj idolazi početkom 2017 godine, peta generacija Ibize i nova SEAT Arona crossover, koji takođe stiže iduće godine.

“Ateca je značajna za SEAT. Ulazimo u novi segment sa proizvodom koje nudi izvanredno iskustvo mobilnosti za naše klijente i sada predstavlja naš DNK. Ateca pozitivno utiče i vodi brend na sledeći nivo. Ova nagrada potvrđuje da smo na dobrom putu” rekao je Luca de Meo. predsednik SEAT-a.

U šesnaestom izdanju AUTOBEST žiri istakli su faktore koji čine model Ateca best buy opciju za klijente: dizajn, udobnost, laka vožnja, vrednost za novac i komercijalne i servisne mreže.

Posle testiranja u Italiji krajem novembra, Ateca je izabrana kao favorit između četiri finalista od strane žirija sačinjenog od specijalizovanih novinara koji predstavljaju 31 zemlju u finalnom glasanju ovog prestižnog Evropskog takmičenja.

Dr. Matthias Rabe, SEAT Vice-president za razvoj i istraživanje kaže: “Ateca savršeno kombinije dizajn, komfor i tehnologiju. Savršena je za urbanu džunglu kao i za on i off road uslove i pruža spektakularno iskustvo vožnje na svim tipovima putovanja. Zato iskreno verujemo da je Ateca postala reper za svoj segment.”

Ateca je lider urbane mobilnosti

SEAT-ov SUV premašuje sva očekivanja a to je veoma važno za marku, ne samo zato što je otvorila vrata jednog od najdinamičnijih segmenata ržišta, već i zato što to vozilo fabrika želi da upotrebi za savladavanje izazova budućnosti urbane mobilnosti, koja će zahtevati nova rešenja i nove tehnologije.

Širok spektar za svaku potrebu

Svestranost je bila jedna od ključnih faktori pri ocenjivanju modela Ateca za nagradu AUTOBEST. Benzinski turbo motor TSI i turbo dizel TDI, pogon na prednje ili sve točkove, menjač manuelni ili automatski DSG. Veliki broj inovativnih sistema podrške vozaču i sistema bezbednosti. Vrh ponude predstavlja model sa X-Cellence trimom koji odlikuje elegantni enterijer u Alcantari brojni pomoćni sistemi i sistemi zaštite pešaka.

Izvor: PR saopštenje – SEAT

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *