Kompanija Volvo Trucks obilježila 10 godina rada u BiH – Uskoro i novi objekat u Sarajevu

new-volvo-fh-iron-mark

Kompanija Volvo Trucks obilježila je juče u Žepču deset godina rada u BiH. U ovoj deceniji isporučili su više od 800 kamiona i sarađivali sa više od 300 kompanija, rekao je, između ostalog, direktor regiona Centralna i Istočna Evropa u Volvo Trucks, Robert Grozdanovski.

– Veoma smo ponosni što smo u tom periodu postali bliski partneri, prijatelji, što ste sada i nešto više – deo Volvo porodice. Naš cilj je da i u budućnosti razvijamo saradnju i unapređujemo naše odnose, jer ne želimo da budemo samo vaš snadbevač kamionima, već i vaš partner, koji doprinosi vašem poslovnom uspehu. Ovo je idealan trenutak da vama, našim dragim klijentima, otkrijemo šta planiramo za budućnost naše kompanije u Bosni i Hercegovini: očekujemo vas sledeće godine u našem novom objektu, u još većem broju – ponosno je najavio Grozdanovski.

Direktor regiona Adriatic South u Volvo Trucks Johannes Kjellgren rekao je da je Volvo u Bosni i Hercegovini u prošloj godini prošao kroz težak period i mnoštvo organizacionih promjena.

– One su dale pozitivne rezultate i sada sa velikim optimizmom gledamo unaprijed. Ima još mnogo toga što bismo željeli da uradimo u BiH da bismo za vas obezbijedili vrhunski servis i još bolju podršku vašem poslovanju. Nadam se da će do sljedece godišnjice naša Volvo porodica postati još veca, a to ce biti najbolja nagrada za našu posvecenost i podršku vama i vašem poslovanju – rekao je Kjellgren.

IZVOR: www.ekapija.com

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *